fbpx

Permanent Placement. Služba, díky které se vám otevírá svět možností

S hrdostí nabízíme službu Permanent Placement, která se zaměřuje na trvalé umístění kvalifikovaných a vhodných kandidátů do kmenového stavu firem napříč všemi segmenty, od výroby až po TOP management. 

Společnost Comac jobs je na trhu práce etablovaná již od roku 2011 a za tu dobu si získala reputaci spolehlivého partnera s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti náboru a výběru personálu. Služba Permanent Placement je logickým rozšířením portfolia služeb agentury a vychází z hlubokého pochopení specifických potřeb a požadavků klientů. 

Co služba Permanent Placement zahrnuje? 

  • Detailní analýza pozice a požadavků klienta: Na základě úzké spolupráce s klientem identifikujeme klíčové kompetence a kvalifikace nezbytné pro danou pozici. 
  • Vyhledávání a oslovování relevantních kandidátů: Využíváme širokou škálu kanálů a aktivně oslovujeme kandidáty, kteří splňují požadavky klienta. 
  • Průvodní pohovory a hodnocení uchazečů: Provádíme strukturované pohovory a hloubkové hodnocení uchazečů s cílem vybrat ty nejvhodnější kandidáty. 
  • Ověřování referencí a kontrola kvalifikací: Ověřujeme reference od minulých zaměstnavatelů a kontrolujeme profesní kvalifikaci uchazečů. 
  • Administrativní úkoly spojené s náborem: Zajišťujeme veškerou administrativu spojenou s náborovým procesem, jako je příprava smluvní dokumentace a komunikace s úřady. 
  • Vyjednávání o pracovních podmínkách: Podporujeme klienta při vyjednávání o pracovních podmínkách s vybraným kandidátem. 
  • Příprava na nástup nového zaměstnance: Pomáháme klientovi s přípravou na nástup nového zaměstnance, včetně onboardingového procesu. 

Proč si vybrat Permanent Placement od Comac jobs? 

Zkušený a profesionální tým 

Náš tým tvoří zkušení profesionálové s rozsáhlými znalostmi trhu práce a specifických požadavků v oblastech, ve kterých se pohybujeme. Díky tomu vám můžeme zaručit, že náborový proces bude probíhat hladce a efektivně. 

Individuální přístup 

Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a s maximálním respektem k jeho specifickým potřebám. Chápeme, že každá firma je jiná a má specifické požadavky na uchazeče. Proto s vámi úzce spolupracujeme, abychom do hloubky porozuměli vašim potřebám a našli pro vás ideálního kandidáta. 

Efektivní a transparentní proces 

Náborový proces je transparentní a efektivní, s jasně definovanými kroky a časovým harmonogramem. Budete tak vždy informováni o tom, co se děje, a budete mít kontrolu nad celým procesem. 

Kvalitní a relevantní kandidáti 

Prezentujeme klientovi pouze kvalitní a relevantní kandidáty, kteří splňují jeho požadavky. Díky důkladnému screeningu a hodnocení uchazečů si můžete být jisti, že vybíráte z těch nejlepších. 

Dlouhodobá spokojenost 

Naším cílem je dlouhodobá spokojenost klienta s vybraným kandidátem. Proto vám nabízíme i další služby, jako je onboarding a adaptace nového zaměstnance, aby se co nejrychleji a nejlépe začlenil do vašeho týmu. 

Služba Permanent Placement od Comac jobs je ideální řešení pro všechny firmy, které hledají: 

  • Spolehlivého partnera pro trvalé obsazení klíčových pozic 
  • Kvalitní a efektivní náborový proces 
  • Kandidáty, kteří plně odpovídají potřebám organizace 
  • Snížení rizika nesprávného výběru 

Vyberte si Permanent Placement a najděte si ideálního kandidáta pro vaši firmu. 
____  
Řešíte zrovna problém s nedostatkem uchazečů?  
Napište na mail obchod@comacjobs.cz váš aktuální problém a najdeme společné řešení.  
____ 
Jsme Comac jobs. 
Ryze česká personální agentura od roku 2011. 
Člen skupiny Comac holding.